ZEMESRIEKSTU SVIESTA-BANĀNU MĀJIŅAS
Sātīgas, saldas un vēsas – mazās mājiņas ikdienas baudai. Recepti piedāvā Anna Dimpere.

Nepieciešams:
- 60 g “Laima” rūgtās šokolādes 87%
- 100 g “Selga” Klasika cepumu
- 1 ola
- 1/2 banāns
- 8-10 tējk. zemesriekstu sviesta
Pagatavošana:
- Sasmalcinātus cepumus samaisa ar olu.
- Ar tējkaroti uz cepamās pannas, kas pārklāta ar cepampapīru, liek mazas piciņas un ar mitrām rokām izveido apaļas formas cepumu pamatnes.
- Cepumu pamatnes liek cepties uz 10 min līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī.
- Uz cepumu pamatnēm liek sagriezta banāna šķēlītes un aptuvi 1 tējkaroti zemesriekstu sviesta.
- Izkausē šokolādi ūdens peldē. Šokolādi pārlej pāri katram cepumam tā, lai nosedzas viss cepums.
- Gatavos cepumus liek ledusskapī uz 2 h. Lai labi garšo!