S’MORES AMERIKĀŅU UGUNSKURA CEPUMI

Kad divu iecienītāko zīmolu – “Laimas” un “Selgas” – našķi sastopas vienā desertā, baudpilns garšas piedzīvojums ir garantēts! Recepti piedāvā Ievas Virtuve.

S’MORES AMERIKĀŅU UGUNSKURA CEPUMI

Nepieciešams:

  • 1 tāfelīte “Laima” šokolādes Lukss
  • “Selga” TREAT mafinu cepumu ar šokolādi
  • Pastilas Marshmallows
  • “Selga” TREAT kakao vafeļu rullīšu ar krēma pildījumu greznošanai

Pagatavošana:

  1. Uz cepuma liek vienu vai divus šokolādes gabaliņus, kam uzliek vienu pastilas gabaliņu un liek krāsnī 220 grādu temperatūrā.
  2. Cep līdz šokolāde un pastila ir nedaudz pakususi un iekrāsojusies brūngana.
  3. Izņem no krāsns. Virsū, tūlīt piespiežot, liek otru cepumu. Greznumam pastilai var piespiest vafeles rullīti un tikai tad likt otru cepumu virs tā.