S’MORES AMERIKĀŅU UGUNSKURA CEPUMI
Kad divu iecienītāko zīmolu – “Laimas” un “Selgas” – našķi sastopas vienā desertā, baudpilns garšas piedzīvojums ir garantēts! Recepti piedāvā Ievas Virtuve.

Nepieciešams:
- 1 tāfelīte “Laima” šokolādes Lukss
- “Selga” TREAT mafinu cepumu ar šokolādi
- Pastilas Marshmallows
- “Selga” TREAT kakao vafeļu rullīšu ar krēma pildījumu greznošanai
Pagatavošana:
- Uz cepuma liek vienu vai divus šokolādes gabaliņus, kam uzliek vienu pastilas gabaliņu un liek krāsnī 220 grādu temperatūrā.
- Cep līdz šokolāde un pastila ir nedaudz pakususi un iekrāsojusies brūngana.
- Izņem no krāsns. Virsū, tūlīt piespiežot, liek otru cepumu. Greznumam pastilai var piespiest vafeles rullīti un tikai tad likt otru cepumu virs tā.