Rīsu galetes šokolādē

Viegli pagatavojams gardums veselīgas dzīves piekritējiem. Recepti piedāvā Jolanta Misjūne.

Rīsu galetes šokolādē

Nepieciešams: 

  • 9 gab. rīsu galetes 
  • 100 g "Laima" tumšā šokolādes "Lukss"
  • Augļi un ogas pēc izvēles

Pagatavošana:

  1. Pēc nepieciešamības augļus un ogas sagriež mazākos gabalos.
  2. Šokolādi izkausē ūdens peldē. Galetes noklāj ar šokolādi plānā kārtiņā. Ieteicams izmantot silikona otiņu.
  3. Uzreiz liek virsū sagatavotos augļus un ogas.
  4. Galetes ar šokolādi un augļiem un ogām liek ledusskapī, lai šokolāde sastingst un izveido “saķeri” ar augļiem un ogām.
  5. Pēc vēlmēm, kad šokolāde sastingusi, augļus un ogas arī noklāj plānā kārtiņā ar šokolādi un liek ledusskapī sastingt.