Rīsu galetes šokolādē
Viegli pagatavojams gardums veselīgas dzīves piekritējiem. Recepti piedāvā Jolanta Misjūne.

Nepieciešams:
- 9 gab. rīsu galetes
- 100 g "Laima" tumšā šokolādes "Lukss"
- Augļi un ogas pēc izvēles
Pagatavošana:
- Pēc nepieciešamības augļus un ogas sagriež mazākos gabalos.
- Šokolādi izkausē ūdens peldē. Galetes noklāj ar šokolādi plānā kārtiņā. Ieteicams izmantot silikona otiņu.
- Uzreiz liek virsū sagatavotos augļus un ogas.
- Galetes ar šokolādi un augļiem un ogām liek ledusskapī, lai šokolāde sastingst un izveido “saķeri” ar augļiem un ogām.
- Pēc vēlmēm, kad šokolāde sastingusi, augļus un ogas arī noklāj plānā kārtiņā ar šokolādi un liek ledusskapī sastingt.