Karameļu batoniņi
Pašmāju gatavots gardums saldākām dienām! Recepti piedāvā Anna Panna.

Pamatnei nepieciešams:
- 250 g "Selga" Klasika cepumu
- 100 g sviesta
- 1 ēd. k. zemesriekstu sviesta
Karameles kārtai nepieciešams:
- 1 bundža vārīta kondensētā piena
- 50 g sviesta
Virskārtai nepieciešams:
- 100 g "Laima" šokolādes Lukss
- 100 g sviesta
- 100 g smalki sagrieztu zemesriekstu
- "Selga" kakao vafeļu rullīši ar krēma pildījumu
Pagatavošana:
- Cepumus sasmalcina un tiem pievieno izkausētu sviestu un zemesriekstu sviestu. Visu samaisa un ber sagatavotā formā, kas noklāta ar cepamo papīru.
- Cepumu pamatni izlīdzina un kārtīgi piespiež.
- Bļodā samaisa sviestu ar kondensēto pienu un sāli. Samaisīto masu smērē uzcepumu pamatnes.
- Virs karstā ūdens tvaikiem izkausē šokolādi. Pievieno sviestu, samaisa un gatavoglazūru lej uz karameles kārtas.
- Izdekorē ar riekstiem un Selga vafeļu rullīšiem.