GRILA ZEFĪRI
Ātri pagatavojams gardums uz ugunskura. Recepti piedāvā Našķoties Zane.

Lai pagatavotu 6 gab. grila zefīru, nepieciešams:
- 3 klasiskie “Laima” vaniļas zefīru
- 12 gabaliņi “Laima” Porainās rūgtās šokolādes
- 12 klasiskie “Selga” Klasika cepumu
Pagatavošana:
- Katru zefīru sadala divās daļās, katru pusīti dur uz iesma un, apgrozot tās virs karstām oglēm, sasilda un apbrūnina no visām pusēm.
- Kad zefīri no visām pusēm kļuvuši zeltaini brūni, tos uzstumj uz 6 cepumiem (sargiet pirkstus, karsts!), uz kuriem jau iepriekš nolikti porainās šokolādes gabaliņi.
- Uz katras karstās zefīra pusītes liek vēl vienu porainās šokolādes gabaliņu, tad virspusē liek atlikušos cepumus.
- Cepumus ar bagātīgo pildījumu lēnām spiež kopā, līdz iekšpusē šokolādes gabaliņi pilnībā izkusuši un sanākusi tāda kā kārtaina sviestmaize.