GRILA ZEFĪRI

Ātri pagatavojams gardums uz ugunskura. Recepti piedāvā Našķoties Zane.

GRILA ZEFĪRI

Lai pagatavotu 6 gab. grila zefīru, nepieciešams:

  • 3 klasiskie “Laima” vaniļas zefīru
  • 12 gabaliņi “Laima” Porainās rūgtās šokolādes
  • 12 klasiskie “Selga” Klasika cepumu

Pagatavošana:

  1. Katru zefīru sadala divās daļās, katru pusīti dur uz iesma un, apgrozot tās virs karstām oglēm, sasilda un apbrūnina no visām pusēm.
  2. Kad zefīri no visām pusēm kļuvuši zeltaini brūni, tos uzstumj uz 6 cepumiem (sargiet pirkstus, karsts!), uz kuriem jau iepriekš nolikti porainās šokolādes gabaliņi.
  3. Uz katras karstās zefīra pusītes liek vēl vienu porainās šokolādes gabaliņu, tad virspusē liek atlikušos cepumus.
  4. Cepumus ar bagātīgo pildījumu lēnām spiež kopā, līdz iekšpusē šokolādes gabaliņi pilnībā izkusuši un sanākusi tāda kā kārtaina sviestmaize.