CEPUMU KONFEKTES
Lielisks našķis, ko pagatavot kopā ar bērniem, jo mazās rociņas var palīdzēt gan konfekšu veidošanā, gan apviļāšanā šokolādē. Recepti piedāvā Lindas Virtuve.

Lai pagatavotu 20 gab. trifeļu, nepieciešams:
- 360 g "Selga" Klasika cepumu
- 200 g biezpiena vai Rikotas siera (vislabāk izmantot biezpienu plakanajās paciņās)
- 150 g "Laima" tumšās šokolādes Lukss
- 150 g "Laima" piena šokolādes Ekstra
- 100 g "Laima" marmelādes ar citronu garšu Gundega
- Dekorēšanai – sasmalcināti rieksti, saldējot žāvētas ogas, kūku mazie dekori
Pagatavošana:
- Cepumus samaļ blenderī vai smalki sadrupina ar mīklas rulli.
- Cepumu masai bļodā pievieno biezpienu, kārtīgi samaisa tā, lai veidotos viendabīga masa. Tai jāturas kopā, saspiežot starp pirkstiem.
- Ar rokām no biezpiena masas veido apaļas bumbiņas. Ja vēlas, viducī liek gabaliņu marmelādes. Liek uz paplātes nelielos attālumos vienu no otras. Ja konfektes ir mīkstas, tās ieliek uz pusstundu ledusskapī.
- Mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē atsevišķi izkausē abas šokolādes.
- Cepumu bumbiņas uzdur katru pēc kārtas uz zobu balstāmā kociņa un izvārta šokolādē tā, lai tās būtu pilnībā noklātas.
- Ja vēlas, konfektes pārber ar dekoriem.
- Liek aukstumā sastingt vismaz uz 2 stundām.