CEPUMU DESERTS AR AVENĒM UN ŠOKOLĀDI
Ātri pagatavojams deserts ģimenes palutināšanai. Recepti piedāvā Ievas Virtuve.

4 porcijām nepieciešams:
- 100 g "Laima" Ekstra tumšās šokolādes
- 1 paciņa "Selga" Klasika cepumu
- 200 g aveņu (var būt saldētas)
- 3 ēd. k. kāda sīrupa
- 2 ēd. k. sadrupinātu riekstu
- Saldējums vai putukrējums pasniegšanai
- Nedaudz sviesta
Pagatavošana:
- 2/3 cepumu sadrupina un klāj ar sviestu iesmērētā veidnē.
- Pārber sasmalcinātu šokolādi, virsū liek svaigas vai saldētas avenes.
- Atkal ber kārtu sadrupinātu cepumu, virsū pārējo šokolādi, pārber riekstus, pārlaista ar sīrupu.
- Cep 200 grādu temperatūrā 20 minūtes.
- Pasniedz siltu kopā ar saldējumu vai putukrējumu.